divendres, 27 de maig del 2016

targeta fondo del mar!!!

Ara que arriba l'estiu us proposem un targetó fabulós amb el paper adhesivat de peixets de la mà de la Vero! 
-------------------------------------------------
Ahora que llega el veranito os proponemos una targetita genial con el papel adhesivo de pececitos de la mano de Vero!!!




Targeta del fons del marí!
Materials que he utilitzat:
Paper self-adhesiu d'Stampam.net
Aquarel·les líquides, pinzell
Gel mèdium, espàtula
Stencil d'Stampam.net
Acrílics metal·litzats
Tintes permanents i Distress
--------------------------------------------------------
Tarjeta del fondo del mar!!
Materiales que he utilizado:
Papel self- adhesive de Stampam.net
Acuarelas líquidas, pincel
el médium, espátula 
Stencil de Stampam.net
Acrílicos metalizados 
Tintas permanentes y distress





Ara us explicaré com he treballat!! 
Primer he muntat el paper self-adhesiu d'Stampam sobre un tros de paper blanc d'aquarel·la i amb un stencil de boles he treballat amb el gel mèdium. Quan s'ha assecat he pintat amb aquarel·les líquides el fons marí i també l'he deixat assecar. 
----------------------------
Y ahora les diré cómo trabajé!!! Primero monté el papel self-adesive sobre un trozo de papel blanco de acuarela y con un stencil de bolas trabajé con el gel médium. Una vez que se secó pinté con las acuarelas líquidas el fondo marino y dejé secar.


Desrpés, amb les tintes distress he dibuixat unes plantes marines utilitzant, un altre cop, els stencils d'Stampam i per últim amb el mateix stencil he treballat la base de la cartolina negra. En aquest cas he utilitzaat els acrílics metal·litzats... i el resultat és molt bonic... sobre el treball he utilitzat algun segell molt tènue de fons, amb tinta permanent!!
-------------------------------------
 Luego con las tintas distress hice un poco de plantas marinas también utilizando los stencils de Stampam y por último con el mismo stencil trabajé la base de cartulina negra. Pero en este caso utilizando loa acrílicos metalizados… el resultado es muy bonito…sobre el trabajo utilicé algún sello muy tenue de fondo, con tinta permanente!!



I he decorat amb unes petxines marines que les vaig fer de porcelana freda i les vaig pintar amb acrílic. També hi he posat una mica de sorra de color turquesa, per donar-li un toc final...
Espero que us hagi agradat la idea i us animo a comprovar que és molt fàcil treballar amb aquests elements, per tant endavant!!! que les idees surten soles!! Fins la propera!!! 

------------------------------------------------------------------------


Y decoré con unas conchas marinas que las hice de porcelana fría y las pinté con acrílico. También le puse un poco de arenitas de color turquesa para darle un toque final…
Espero que les guste la idea y ya verán que es muy fácil trabajar con estos elementos, solo tienen que ponerse y las ideas surgen! Bueno hasta la próxima!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada