dilluns, 14 de setembre del 2015

Targetes energia positiva! - Tonyi mateos

La tonyi ens envia unes targetes amb energia positiva molt i molt boniques!! 


Energia Positiva

Hola guapas!!

Hoy he preparado dos tarjetas para Stampam 
con sus stencils y maderitas.

Primero he creado el fondo utilizando su nueva 
stencil con acuarelas y pinturas acrílicas.  
El papel blanco es de acuarela Canson, grueso, de 200 gr.  
Luego las he decorado con las colecciones: Gaudim, Primavera y Important.

En este caso me apetecía pintar el fondo y dejar en blanco 
las maderitas, bueno, acabadas con glossy 
para darles volumen.

Espero que os gusten!!






dimecres, 9 de setembre del 2015

Una nova col.laboradora!! la Vero ;)

Tenim moltes i moltes ganes de presentar-vos una nova col·laboradora!! Ella es diu Veronica Gladys Schuvab! És una scrapera fantàstica i amb molta imaginació espero que us serveixi d'inspiració!! ;)
-------------------------------------------------------------------------

Tenemos muchas y muchisimas ganas de presentaros a una nueva colaboradora!! Ella se llama Veronica Gladys Schuvab! És una scrapera fantástica y con mucha imaginación espero que os guste y que os sirva de inspiración!! ;)


Hola!!! Hola!!! Abans de començar, vull agrair a la Irene per donar-me aquesta bonica oportunitat de ser col·laboradora d’Stampam. És la primera vegada que col·laboro amb una firma per fer projectes d’scrap i estic molt contenta!! 
Com molt bé sabeu mols de vosaltres, sóc tallerista i m’encanta l’scrap en tot el seu ventall de possibilitats. M’agrada, també, el Mixed Media i és perquè vinc de Belles Arts i sempre m’ha agradat molt embrutar-me utilitzant diverses tècniques!! Tot i que hi ha dies que estic romàntica i em dóna per el vintage!! Ja ho anireu veient!! 
--------------------------------------------------------------------
Hola!!! Hola!!! Antes de empezar quiero agradecer a Irene por darme esta hermosa oportunidad de ser colaboradora de Stampam. Es la primera vez que colaboro con una firma para hacer proyectos de scrap y estoy súper contenta!!! Como ya saben muchas de ustedes soy talletrista y adoro el scrap en todo su esplendor. Soy forofa del mixed media y es porque vengo de Bellas Artes y siempre me gustó mucho pringarme!! Aunque hay días que estoy romántica y me da por lo vintage!! Ya irán viendo!!!





Avui els porto de la mà d’Stampam un LO ben estiuenc. He utilitzat aquarel·les líquides, pasta craquelada, stencils amb tintes i en alguns llocs l’stencil l’he passat amb rotulador i he dibuixat dins. També hi ha decoracions, algunes pintades i altres les he treballat amb sorra de colors i mica. El paper que he utilitzat és de la col·lecció Cuina d’Stampam “blondes”. Aquí teniu el resultat!! Espero que us agradi i fins la propera!!
---------------------------------------------------------------------------------------
Hoy les traigo de la mano de Stampam un LO bien veraniego. He utilizado acuarelas líquidas, pasta de craquelado, estencils con tintas. Y en algunos lugares el estencil le he pasado el rotulador y he dibujado dentro. También hay decoraciones, algunas las he pintado y otras las he trabajado con arenas de colores y mica. El papal que he utilizado es de la colección de Cuina de Stampam “blondes”. Y después de trabajarlo aquí tienen el resultado ¡! Espero que les guste y hasta la próxima!!